Britney Spears puristelee paljaita rintojaan – sänkykuva villitsi someseuraajat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Britney Spears suunnittelee häämatkaansa solmittuaan avioliiton Sam Asgharin kanssa. Nelikymppinen viihdetähti avioitui 28-vuotiaan miehensä kanssa kesäkuun alussa ja nyt on tullut häämatkan suunnittelun aika. Pariskunta toivoo voivansa lähteä lomalle Asgharin työkiireiden jälkeen. Äskettäin selvisi, että poptähden exä pysyy vankilassa, mutta se lienee Britneylle hyvä uutinen.

Tällä kertaa poptähti on päässyt Lontooseen, jossa hänet nähdään makoilemassa hotellihuoneen sängyllä yläosattomissa ja vain niukat stringit jalassaan. Samaan aikaan Spears puristelee paljaita rintojaan kameran edessä.

Britney Spears sai taannoin viimein takaisin omaisuutensa ja elämänsä eri osa-alueet sen jälkeen, kun hänen perheensä hallitsema holhous lakkautettiin 13 vuoden jälkeen. Lähipiirin mukaan poplaulaja tuntee nyt olonsa erittäin pelottomaksi ja on ollut kuin uusi nainen häistä lähtien.