Temptation Islandin Annika esitteli pakaransa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Temptation Island -realitysarjan Suomen version kymmenes tuotantokausi toi katsojien tietoisuuteen myös Kempeleestä kotoisin olevan Annikan. Ahkeraksi nielijäksi tuotantokauden alussa itsensä esitellyt Annika Kolkka on aktiivinen myös sosiaalisen median eri kanavissa.

Nyt Annika on esitellyt biksupeppuaan Instagramissa, jossa hän paljastaa pakaransa tyylikkäässä poseerauksessa. Siinä hän ihastelee maisemia ikkunasta. Kuvansa yhteydessä kurvikas neitokainen toivottaa kaikille seuraajilleen hyvää sunnuntaita.

Tatuoinnit, maiharit ja lävistykset kääntävät herkästi Annikan pään, mutta leuhkat ja itsekeskeiset ihmiset saavat jäädä omaan arvoonsa. Kaunis kohtelu viehättää tätä sinkkunaista eniten eikä Annika pidä tärkeänä, onko elämässä sinkku vai varattu, kunhan jonkun kanssa voi tapella mitä tänään syötäisiin.