Karkkitukku etsii makeistestaajaa – palkka yli 76 000 euroa vuodessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadassa on tarjolla kirjaimellisesti makeaa työtä. Candy Funhouse -makeistukku etsii riveihinsä henkilöä, jonka työnkuvaan kuuluu erilaisten karkkien maistelu.

Kotoa käsin tehtävän Chief Candy Officerin työn vuosipalkka on jopa 100 000 kanadan dollaria, eli yli 76 000 euroa vuodessa. Kaikenkirjavien makeisten syömisen lisäksi työhön kuuluu perinteisempiä askareita, kuten etäkokouksiin osallistumista.

– Mieti parhaita karkkimuistojasi ja kuvittele, että kaikki työpäiväsi olisivat sellaisia, Candy Funhousen toimitusjohtaja Jamal Hejazi kuvaili CNN-uutissivustolle.

Candy Funhouse kertoo ottavansa vastaan hakemuksia kaikilta yli viisivuotiailta. Hejazin mukaan hakemuksia on tullut jo tuhansia siitä lähtien, kun yhtiö alkoi etsimään virkaan sopivaa työntekijää Lindkedinissä.