Veret seisauttava hetki videolle – varjoliitäjä syöksyi maata kohti narujen sotkeuduttua

Ohhoh! Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tietynlainen vaaran tunne kuuluu extreme-lajeihin, mutta joskus vaaran länsäolo voi muuttua liiankin konkreettiseksi. Viraalina levinneellä videolla seurataan varjoliitäjän veret seisauttavia hetkiä ilmassa yllättävän tilanteen seurauksena.

Kevin Phillipp oli esittelemässä taitojaan acro-varjoliidon parissa Espanjan Organyassa. Acro-varjoliidossa ilmassa tehdään erilaisia näyttäviä temppuja. Tilanne muuttui kuitenkin hengenvaaralliseksi, sillä laskuvarjo ei auennut kunnolla narujen sotkeuduttua toisiinsa.

Pyörien maata kohti syöksynyt Phillipp onnistui lopulta avaamaan käsin mukanaan olleen pelastuspakkauksen. Miehen mukaan aikaa oli tuolloin enää vain noin yksi sekunti. Phillipp kuitenkin pääsi turvallisesti maahan yhtä vaarallista kokemusta rikkaampana.