Hyvinkään tulipalojen sarjaa epäillään tahallaan sytytetyksi – poliisin tutkinta on edennyt

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hyvinkäällä syttyi kesäkuussa kolme tulipaloa lyhyen matkan päässä toisistaan. Poliisi epäilee tulipaloja tahallaan sytytetyiksi ja niiden tutkinta on sittemmin edennyt. Poliisille on tullut lisäksi myös vihjeitä tapauksista.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos tutkii Munckinkadulla tapahtunutta kerrrostalopaloa, Vesitorninkadulla palanutta roskakatosta ja Piispanpuistossa palaneita rumpu- ja viemäriputkia. Kerrostalo oli tulipalon aikaan tyhjillään, eikä tulipaloissa ole syntynyt henkilövahinkoja. Tapahtumapaikat sijaitsevat noin parin kilometrin säteellä toisistaan.

– Silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä on tullut poliisille kiitettävästi ja palojen tutkintaa jatketaan niiden ja poliisin omien tutkintamenetelmien avulla, kertoo komisario Aki Rantahuhta.