Megan Fox ja Machine Gun Kelly kumoavat erohuhut: ”Ei ongelmia paratiisissa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Megan Foxin ja hänen muusikkopoikaystävänsä otaksuttiin eronneen, koska kaksikko ei ole julkaissut sosiaalisessa mediassa toisistaan oikeastaan mitään viime aikoina. Totuus on ilmeisesti juuri päinvastainen, ja kaksikko on pitänyt hiljaiseloa intensiivisten hääsunnitteluidensa vuoksi.

– Kaikki on hyvin heidän välillään. Ei ongelmia paratiisissa. Fanit haluavat spekuloida, mutta he ovat silti yhdessä. He ovat kuin erottamattomia silloin, kun saavat viettää aikaansa yhdessä. Lisäksi he suunnittelevat häitä. He saattavat mennä naimisiin tämän vuoden lopussa tai ensi vuoden alussa, lähipiiristä kerrotaan Us Weeklylle.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly, eli oikealta nimeltään Colson Baker, kihlautuivat alkuvuodesta spirituaalisessa seremoniassa. He joivat muun muassa toistensa verta. Fox uskoo heidän olevan sielunkumppaneita ja ajautuneensa yhteen aiemmissa elämissä sekä kaikissa tulevissa myös.