Tristan Thompsonin salalapsi – maksanut elatusmaksua väitteistä huolimatta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Henkilökohtaisena kuntovalmentajana työskentelevä amerikkalainen Maralee Nichols synnytti joulukuussa poikavauvan. Hän antoi lapselle nimen Theo, mikä tarkoittaa Jumalan lahjaa. Naisen mukaan on ollut suoranainen ihme, että hän on ylipäätään tullut raskaaksi.

Maralee Nicholsin teettämä isyystesti paljasti Tristan Thompsonin olevan Theon isä. Nainen harrasti seksiä Tristan Thompsonin kanssa miehen kolmekymppisillä viime vuoden maaliskuussa. Thompson seurusteli tällöin Khloe Kardashianin kanssa.

Nichols on väittänyt, että mies ei ole ollut millään muotoa mukana pienokaisen elämässä. Thompson väittää kuitenkin maksaneen pojastaan elastusmaksuja kuluneen kahdeksan kuukauden ajan. NBA-pelaajan asianajaja kertoi Us Weeklylle, että Thompson maksaa ja on maksanut elatusapua rouva Nicholsille takautuvasti lapsen syntymästä lähtien. Nichols jätti Thompsonin nimen pois lapsen syntymätodistuksesta, koska mies ei ollut mukana saattamassa lasta maailmaan. Tiedossa ei ole, onko Thompson tavannut poikaansa.