Video: Love Islandin Tommy Oksa kosi tyttöystävää Ed Sheeranin keikalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Love Island Suomesta tunnettu ja Gladiaattorit-ohjelmankin vuonna 2019 voittanut Tommy Oksa on mennyt kihloihin. Oksa paljasti sosiaalisessa mediassa pyytäneensä tyttöystävänsä kättä Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 20. elokuuta esiintyneen Ed Sheeranin keikalla. Kosinta tapahtui Give Me Love -kappaleen aikana.

Oksa jakoi videon kosimistilanteesta Instagram-tilillään. Siinä polvillaan oleva realitytähti yrittää ensin saada Sandra-rakkaansa huomion taputtamalla häntä takapuolelle onnistumatta. Lopulta selälle taputttaminen tuottaa tulosta, ja seuraa herkkä hetki Oksan kosiessa tyttöystävää.

Sandran vastaus oli myöntävä. Oksa kiitteli videon kuvatekstissä ystäväänsä Mattia tilanteen ikuistamisesta videolle. Tommy ja Sandra ovat seurustelleet vuodesta 2020 lähtien, ja pariskunnalla on marraskuussa 2021 syntynyt yhteinen tytär.