Kengurut kuvattiin nyrkkitappelussa – loppuratkaisu kuin elokuvista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläinten väliset yhteenotot voivat vetää vertoja nyrkkeily- ja painikehien tapahtumille. Esimerkiksi kenguruista kuoriutuu tosipaikan tullen todellisia riitapukareita, jotka voisivat olla vaarallisia vastuksia kovimmillekin UFC-taistelijoille.

Australian Mounta Taylorin suojelualueella ikuistettiin taannoin kahden kengurun välinen yhteenotto. Käsirysy sai lopulta päätöksen, joka oli kuin suoraan elokuvista tai tappelupeleistä. Toinen kenguruista lopetti käpälärysyn viskaamalla vastustajansa läheisen aidan läpi.

– Kahdella kengurulla oli meneillään kahakka aivan nenäni edessä. Ajattelin että olisi hauskaa kuvata tilanne ulkomailla asuvalle perheelleni, näyttää heille miltä arki Ausseissa näyttää, videon kuvannut Julian Doak kertoi videon julkaisseelle Storyfulille.