Top Gear -tähdet kaahaavat nyt Suomen Lapissa – katso vauhdikas traileri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman auto-ohjelman, Top Gearin, juontajakolmikko jätti taannoin hittisarjan ja perusti sittemmin uuden auto-ohjelman. Nyt The Grand Tour -ohjelma on maailmankuulun kolmikkonsa kanssa suunnannut Lappiin, jossa he seikkailevat samalla myös Suomen puolella. The Grand Tour presents: A Scandi Flick -kausi alkaa 16. syyskuuta.

Tuttuun tapaan ohjelmassa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond tekevät autojensa suhteen mielenkiintoisia valintoja Suomen lumiralleihin. Nyt kaudesta on julkaistu verkossa myös traileri, jossa nähdään hieman esimakua siitä millaisia vauhdikaita seikkailuita kolmikko pääsee Suomessa ja muualla Lapissa kokemaan. Varmuudella voidaan sanoa, että kaikkia tempauksia ei kannata kokeilla itse.