Mummo käynnisti vahingossa livelähetyksen – sitten alkoi armoton kiroilu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää viraalina video mummosta, joka ei tajunnut itse joutuneensa Facebook-liveen. Video saa ulvomaan naurusta, ja samaan aikaan moni tunnistaa isoäidin reaktion älypuhelimen aggressiivisesta näpyttelemisestä.

Toisinaan isovanhemien sosiaalisen median käyttö – tai pikemminkin käyttökyvyttömyys – voi olla naurun aiheena. Eräs brittimummo on painanut livelähetyksen päälle ja kiroilee estoitta, kun ei ymmärrä sovelluksen toimintaa

– Kun mummosi ei osaa äyttää puhelintaan ja siirtyy vahingossa Facebook-lähetykseen huomaamattaan, videon Tiktokiin julkaissut Millie kuvailee.

Isoäiti huutaa videolla: ”Voi vitun helvetti! Onnistuin jälleen kusemaan tämän, mikä typerä lehmä!” Hän jatkaa näytön naputtamista, mutta se ei valitettavasti auta. Sen sijaan, että hän poistuisi Facebook Livestä, hän päätyy yksinkertaisesti käyttämään värikästä ja revittyä paperi muistuttavaa filtteriä.

Video on sittemmin kerännyt yli kolme miljoonaa katselukertaa ja yli puoli miljoonaa tykkäystä. Tuhannet käyttäjät ovat myös kommentoineet videota.

@mill.eh Crying😭😭😭 #fypシ #facebook ♬ original sound – Millie