Khloe Kardashian kuvasi intiimit hetket – ja julkaisi ne somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perheensä myötä tunnetuksi tullut Kourtney Kardashian kertoi taannoin olevansa valmis kokeilemaan mitä tahansa tullakseen raskaaksi Travis Barkerille. Hän kertoi, että parin hedelmällisyyslääkäri on pyytänyt naista nielemään miehensä siemennestettä.

Nyt Kourtney ja Travis ovat kuvanneet hellät hetkensä ja julkaisseet kuvat tietenkin myös sosiaalisessa mediassa. Kardashianilla oli yllään niukka musta korsetti ja Travis kosketteli häntä paidattomana ja suuteli rakastaan jalkoihin.

Pariskunta yrittää kaikin keinoin saada lasta ja he aloittivat massiivisen paaston, joka pakottaa heidät keskeyttämään seksin, kofeiinin ja liikunnan. He menivät taannoin naimisiin upeassa seremoniassa Portofinossa, Italiassa.