Ohhoh! Nightwish soi tuoreessa Simpsonit-jaksossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Simpsonit-animaatiosarjan tuoreessa jaksossa kuultiin suomalaista musiikkia. Sarjan parhaillaan käynnissä olevan 34. kauden Step Brother from the Same Planet -jaksossa soi Nightwishin kappale. Jakso esitettiin Yhdysvalloissa 20. marraskuuta.

Tuoreessa jaksossa Homer saa Calvin-nimisen velipuolen hänen isänsä mentyä uusiin naimisiin. Jaksossa nähdään montaasi, jossa Homer ja Calvin tekevät toisilleen käytännön piloja. Kohtauksen taustalla soi Nightwishin Endless Forms Most Beautiful -levyllä julkaistu Yours is an Empty Home.

Simpsoneiden yllättävästä kappalevalinnasta uutisoi muun muassa Leo Sigh -sivusto. Toistaiseksi tiedossa ei ole, milloin jakso nähdään Suomessa. Sarjaa esitetään Suomessa Fox ja Sub -kanavilla ja Disney Plus -suoratoistopalvelussa, jossa katsottavissa on 32 tuotantokautta.