Jenna Jameson ryhtyi kolmanneksi pyöräksi – naissuhde somejulkkikseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tavallista perhe-elämää miehensä ja tyttärensä kanssa Havaijin pääkaupunki Honolulussa viettänyt entinen aikuisviihdetähti Jenna Jameson on kokenut suuria muutoksia tänä vuonna. Nainen menetti ensin kävelykykynsä mystisen sairauden takia ja nyt hän on ilmeisesti eronnut aviomiehestään.

Jenna Jameson on herättänyt fanien keskuudessa kummastusta hänen henkilökohtaisesta elämästään, koska aikuisviihdetähti jakoi kuvia yhdessä kampaaja ja somevaikuttaja Jessi Lawlessin kanssa. Asiasta tekee kummallisemman se, että Lawless oli vasta äskettäin parisuhteessa toisen julkkiskampaajan, Divinity Rayn kanssa.

Jameson jakoi kuvia itsestään poseeraamassa Jessi Lawlessin kanssa. Kuvat herättivät joukon kysymyksiä Jamesonin ja Lawlessin suhteen luonteesta. Lawless on kertonut olevansa sinkku ja käyneensä juuri läpi rankan eron, mutta saa Jamesonilta tukea. Divinity Ray on myöntänyt tahollaan, että ero on ollut raskas, mutta oikea päätös.

Jameson on pitkään joutunut sosiaalisen median seuraajiensa spekulaatioihin hänen suhteestaan ​​israelilaisen liikemies Lior Bittoniin. Mies ja pariskunnan viisivuotias tytär asuvat nykyään Los Angelesissa. Jameson asuu edelleen Havaijilla.