Helsinkiläinen kauppakeskus valittiin Pohjoismaiden parhaaksi – oletko jo käynyt?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Pasilassa sijaitseva kauppakeskus Mall of Tripla on saanut kansainvälistä arvostusta. Se valittiin Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi NCSC – Nordic Commercial Spaces and Communities -kilpailussa.

Tripla sai tunnustusta monipuolisuuden ja saavutettavuuden, kuin myös esimerkiksi kaupunginosan kehittämisen ja tilankäytön vuoksi. Yksi päätekijöistä kilpailumenestyksessä oli sijainti liikenteellisessä solmukohdassa. Perustelujen mukaan Tripla on saavutettavissa niin rautateitse, autolla, polkupyörällä kuin kävellen.

Tripla valittiin jo aikaisemmin tänä vuonna Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi NCSC:n toimesta. Kyseinen palkinto pohjasi tiedotteen mukaan muun muassa alueen kaupalliseen elävöittämiseen, yhteisöllisyyteen, saavutettavuuteen ja keskuksen selvyteen. Jokaisen Pohjoismaan parhaaksi valittu kauppakeskus edusti maataan NCSC Nordic Awards -kilpailussa.

Mall of Tripla avattiin lokakuussa 2019. Kyseessä on liikkeiden määrässä mitattuna Pohjoismaiden suurin kauppakeskus.