Entinen CIA-agentti kuolinvuoteellaan: ”Avaruusoliot ja Area 51 ovat totta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen CIA-agentti on tunnustanut nähneensä avaruusolentoja. Hän kertoi asiasta kuolinvuoteellaan. Henkilö ei halunnut paljastaa nimeään haastattelussa. Nimettömänä pysyttelevä 77-vuotias mies kertoi UFO-tutkija Richard Dolanille ja dokumenttitekijä Jeremy Corbellille haastattelussa, että hän on vieraillut kuuluisalla Area 51 -sotilastutkikohdassa.

Mies kertoi nähneensä UFOja ja avaruusolentoja. Haastattelu toteutettiin jo vuonna 2013, mutta siitä uutisoidaan vasta nyt. Mies väitti työskennelleensä Yhdysvaltain liittovaltion tiedustelupalvelu CIA:ssa vuosina 1957-1960. Haastattelun aikana hän kertoi viettäneensä aikaa sotilastukikohdassa Yhdysvaltojen kaakkoisosassa, jossa analysoitiin fyysisiä todisteita avaruusolioista.

Hänet myös vietiin kertomansa mukaan Area 51:lle katsomaan esineitä, joita Yhdysvaltain hallitus oli löytänyt. Siellä oli myös hänen mukaansa lentävä lautanen, joka putosi ja laskeutui Roswelliin, New Mexicoon vuonna 1947.