Ei sitä kortilla ajeta – mies kärähti ratista 26. kerran vuoden sisään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jos kaikki se työmäärä, mikä poliisilla menee esimerkiksi taparikollisten kaitsimiseen, saataisiin kohdennettua meidän kaikkien yleisen turvallisuuden eteen, asuisimme edelleen suloisessa Suomen lintukodossa. Nyt yli puolet rikoksista tekee muutama prosentti väestöstä. Riihimäellä poliisi narautti tutun rattijuopon.

– Poliisipartio pysäytti Peltosaaressa pakettiauton, jonka kuljettajaksi osoittautui hieman yli 30-vuotias ajokiellossa oleva mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen, Hämeen poliisista kerrotaan.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies on ollut epäiltynä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta jo 26 kertaa vuoden sisällä.