Erika Vikmanin keikkabussiin murtauduttu – varkaille arvokas saalis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Erika Vikman on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa, kun hänen on huhuttu seurustelevan The 69 Eyes -solisti Jyrki 69:n kanssa. Viime aikoina rohkeissa kuvissa usein poseerannut kaunotar keikkailee nykyisin ahkerasti.

Nyt Erika Vikmanin kiertue on kohdannut harvinaisen vastoinkäymisen, kun hänen keikkabussiinsa on murtauduttu Lahdessa Puotikadun läheisyydessä. Varkaiden matkaan lähti arvokas saalis konserttitekniikkaa, kuten muun muassa äänitekniikkaa ja valoja stroboista lähtien.

Sosiaalisen median päivityksessä on julkaistu lista tavaroista, jotka ovat nyt väärissä käsissä. Tarkkasilmäiset voivat tehdä havaintoja näistä ja voivat ilmoittaa asiasta päivityksessä näkyvään numeroon.