Valtteri Bottas teki muodonmuutoksen – takatukkavideolle jättisuosio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas siirtyi noin vuosi sitten Mercedes-tallista Alfa Romeon riveihin. Hän on urallaan esitellyt Suomea monin tavoin sosiaalisen median seuraajilleen ollessaan esimerkiksi puolisonsa Tiffany Cromwellin kanssa nauttimassa vapaa-ajastaan Suomessa.

Nyt Bottas nähdään hauskalla videolla, jossa hänelle tehdään muodonmuutos alkaneen loman kunniaksi. Parturin tuoliin istuvan formulatähden hiustyyli muuttuu varsin kasarityyliin vanhaksi kunnin takatukaksi.

Äskettäin Valtteri kiteytti sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan videolla suomalaisen sunnuntain, jolloin hän harrasti muun muassa hiihtoa, saunomista ja herkkuja suomalaisesta pizzauunista. Voidaankin helposti todeta, että video on kuin suomalainen matkailumainos lumipeitteineen päivineen.