Sara Sampaio poseerasi paratiisirannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän lukeutuu tämän hetken kuumimpiin malleihin, joilla riittää jatkuvasti töitä. Tähti on kerta toisensa jälkeen näytöslavoilla sekä mainoskuvissa todistanutkin oman suosionsa syyn.

Tällä kertaa Sara on esitellyt täydellisyyttä hipovaa biksuvartaloaan upeissa kuvissa, joissa hän nautiskelee auringonpaisteesta sinapinvärisissä biksissa. Samalla hän kysyy seuraajiltaan ovatko he jo kyllästyneitä tällaisiin kuviin. Vastaus lienee helppo arvata.

Sara Sampaio on työskennellyt uransa aikana Victoria’s Secretin lisäksi muun muassa Calzedonia-brändin leivissä. Hänet on nähty myös GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä mallina. Nykyisin 31-vuotias kaunotar aloitti uransa 15-vuotiaana. Hän herkistyi taannoin kyyneliin saadessaan ensikerran selkäänsä Victorian enkelten siivet.