Tampereen taideratikka sai kissamaisen ilmeen – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampereella liikennöi perinteisemmän näköisten raitiovaunujen lisäksi myös taideratikka. Sen kylkiä koristavat eri taiteilijoiden tekemät teokset, jotka vaihtuvat puolen vuoden välein. Ratikka sai uuden ilmeen taas marraskuun lopussa.

Taideratikan kyljissä nähdään nyt Milla Vuorelan veikeä 151 matkustajaa -teos. Se koostuu nimensä mukaisesti 151 ilmeikkäästä kissasta. Hahmojen joukosta jokainen voi varmasti löytää omaa tunnetilaansa sopivan matkustajan, kuten Vuorela itse kertoi tiedotteessa.

29. marraskuuta liikenteessä aloittanut taideratikka kulkee Sorin Aukion ja Taysin välillä päivästä riippuen aamuneljästä tai viidestä alkaen. Edellisissä taideratikoissa nähtiin Mari Hyden pimeässä loistava The Glow ja Juliana Hyrrin tiikeriteemainen Paratiisiratikka.