Perinteiset jouluohjelmat keräsivät suuria katsojalukuja – yksi oli ylitse muiden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiokanavien tarjonta on nykyään joulun aikaan runsasta, mutta eniten suomalaisia toivat television ääreen tänäkin vuonna perinteiset suosikit. Tämä ilmenee Finnpanelin julkaisemista jouluviikon katsotuimpien ohjelmien listasta.

Joulunajan katsotuin ohjelma oli Yle TV 1 -kanavalla esitetty Joulurauhan julistus. Sen keskikatsojamäärä oli peräti 1 157 000. Perinteeksi muodostunut jouluaaton Lumiukko-animaatio nousi puolestaan neljänneksi katsotuimmaksi ohjelmaksi Uutisten ja Urheiluruudun jälkeen 823 000:n keskikatsojamäärällä.

Seitsemänneksi katsotuin ohjelma oli Kuusijuhla, jonka keskikatsojamäärä oli 649 000. Myös kahdeksannella ja yhdeksännellä sijalla jatkettiin jouluisissa merkeissä. Kahdeksantena oli Hiiri ja Myyrä joulunvietossa ja yhdeksäntenä lapsia aattoaamuna ilahduttanut Joulupukin Kuuma linja.