Behmin ja Miki Liukkosen kissa ihastuttaa – Herra Kisulista Instagramin tähti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Rita Behm ja kirjailija Miki Liukkonen ovat vieneet viime vuonna suhteensa seuraavalle tasolle. Asia kävi ilmi Ylen Puoli seitsemän -ohjelmassa, jossa haastattelussa olleen Liukkosen nimettömässä sormessa kimalteli sormus. Pariskunta ei kuitenkaan ole vielä mennyt naimisiin vaikka Behmin uudella videolla hääpuku vilahtaakin.

Nyt Rita Behm ja Miki Liukkonen ovat päättäneet ottaa lemmikikseen kissan. Liukkonen ilmoitti tulevasta perheenlisäyksestä herkällä kuvalla, jossa hän ja Behm näyttävät nukkuvan. Kissanpentu on muokattu kuvan alareunaan täydentämään koskettavaa perhepotrettia.

Liukkonen ja Behm ovat tehneet Herra Kisulille oman Instagram-kanavan, joka on saanut jo parin päivän aikana noin 3.000 seuraajaa. Herra Kisuli ihastuttaa suloisen ulkonäkönsä lisäksi terävällä kielellään. Kisuli arvostelee melko säälimättömästi Behmin ja Liukkosen tekemisiä.

– Mamin pitäis takoa varmaan pari hittiä lisää eikä tehdä mitään diipadaapapaskaa, koska isompi palatsi pitäis saada, Herra Kisuli kommentoi toisen kissanpennun mahdollista hankintaa samaan perheeseen.

– Kuvailitko sä juuri mun taidetta diipadaapapaskaksi, Behm kommentoi Instagramissa.

– Kutsuin. Mitäs meinasit asialle tehdä, one hit wonder? Herra Kisuli laukoo takaisin.