Kanye West matkusti Australiaan – tapaa uudet appivanhempansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin kerrotaan menneen naimisiin australialaisen suunnittelija Bianca Censorin kanssa vain kaksi kuukautta sen jälkeen, kun hänen avioeronsa Kim Kardashianin kanssa saatiin viimeisteltyä. Nyt Kanye West on matkustanut Melbourneen tapaamaan uuden vaimonsa vanhempia.

Yllätysavioliiton kautta ukkomieheksi jälleen muuttunut West aikoo tutustua vaimonsa Bianca Censorin kotikunnaille Ivanhoen alueella. Biancan sisarukset ovat kertoneet olevansa innoissaan uudesta ja kuuluisasta perheenjäsenestä. Grammyn voittanut 45-vuotias West on viettänyt reissua ennen kuherruskuukautta 27-vuotiaan vaimonsa kanssa Utahissa luksuslomakohde Armangirissa, Hollywood Life uutisoi.

Censori toimii tällä hetkellä räppärin Yeezy-vaatebrändin suunnittelupäällikkönä. Hän aloitti yrityksen palveluksessa marraskuussa 2020. West ja Censori on nähty yhdessä muutaman kuukauden ajan ja heidän avioliittonsa tuli monelle yllätyksenä. Kanye Westin ja Kim Kardashianin avioeron viimeiset muotoseikat vahvistettiin viime vuoden lopulla.