Vanhemmuus tiivistettiin viiteen sekuntiin – isä keksi näppärän tavan siivota lelut

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsiperheissä riittää meteliä, vilinää, vilskettä ja myös sotkua. Kotia on turha yrittää jatkuvasti pitää järjestyksessä kun taloudessa asuu myös pieniä lapsia. Tämän on ymmärtänyt jopa konmarittamisen kehittänyt Marie Kondo, joka taannoin paljasti, että ei enää ehdi pitää kotiaan siistinä nyt kun hänellä on kolme pientä lasta.

Osa vanhemmista yrittää päivän päätteeksi kerätä lelut aina omille paikoilleen. Nyt videolla nähdään kuitenkin perheenisä, joka on keksinyt oman melko näppärän tyylin siivoukseen. Hän kerää lattialla olevat lelut lumikolalla ja kippaa ne suoraan isoon lelukoriin.

Toisinaan muovisten lelujen aiheuttama kaaos lattialla saa vanhemmat jopa epätoivon partaalle. On kaunis ajatus pitää lelut järjestyksessä, palapelien palaset tallessa ja lego-palikat yhdessä ja samassa paikassa. Nopeasti siivotessa kätevin tapa on kuitenkin vain heittää kaikki sekaisin lelukoreihin.