Nopea niksi hiusten kihartamiseen – kolme minuuttia riittää

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiusten kihartaminen voi olla melko työläs ja aikaavievä toimenpide etenkin heillä, joilla hiukset ovat pitkät ja paksut. Nyt videolla nähdään kuitenkin kätevä niksi, jonka avulla pitkätkin hiukset kihartuvat kauniisti vain muutaman minuutin vaivannäön ansiosta.

Sujan Pang -niminen nainen on jakanut TikTok-kanavallaan oppimansa niksin hiusten kihartamiseen. Nainen nostaa hiuksensa ylös ponihännälle ja alkaa kihartamaan osioita. Aluksi nainen kihartaa etuhiukset ja kiertää ne rullan sisälle jäähtymään. Sen jälkeen nainen kihartaa osio kerrallaan ponihännässä olevia hiuksia. Koko prosessiin menee naiselta aikaa vain noin kolme minuuttia.

Osa kommentoijista oli hyvin vaikuttunut tästä niksistä ja kiitti naista siitä, että jakoi tämän tiedon muillekin. Osalle tämä tekniikka oli kuitenkin tuttu juttu. ”Miten kukaan ei tiennyt tätä? Olin 13-vuotias kun jo kiharsin hiuksiani näin”, eräs nainen kommentoi.

@sujanpang Hands down my favorite hack i learned from tiktok #hairtutorial #haircurlingtutorial #curlingirontutorial ♬ Flowers – Miley Cyrus