Vastasynnyttänyt Chrissy Teigen jäi pois gaalasta: ”Mitä yritän oikein todistaa?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen sai muusikkomiehensä John Legendin kanssa 13. tammikuuta tyttövauvan. Teigenillä ja hänen aviomiehellään John Legendillä on entuudestaan kuusivuotias Luna-tytär ja neljävuotias Miles-niminen poika. Perheeseen kuuluu myös enkelivauva Jack, joka menehtyi raskauden aikana.

Chrissy Teigen oli suunnitellut menevänsä miehensä kanssa 2023 Grammy Awards -gaalaan, mutta päätti viime metreillä jäädäkin kotiin. Naisella oli jo pukukin tapahtumaan katsottuna valmiiksi, mutta hän halusikin jäädä pienen vajaan kuukauden ikäisen tyttärensä kanssa kotiin.

– Ihanaa Grammy-päivää kaikille! Minulla oli puvun sovitus, katselin ympärilleni ja mietin, että mitä ihmettä minä oikein yritän todistaa. Enhän minä pysty edes nousta ylös lol, Chrissy Teigen kirjoitti Instagram-kuvansa yhteydessä.

Julkaisemassaan kuvassa 37-vuotias nainen istuu sohvalla ja pitelee sylissään pientä Esti-vauvaa, joka on nukahtanut naisen rinnan päälle. Kolmeviikkoinen tyttö on varmasti iloinen siitä, että sai pitää äitinsä kotona.