Nainen rakastui Idahon massamurhaajaan – uskoo olevansa sielunkumppani

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sarjamurhaajat saavat naisilta rakkauskirjeitä vankilaan. Esimerkiksi edesmennyt joukkomurhaaja Charles Manson sai kymmeniätuhansia rakkauskirjeitä. Nyt kentuckylainen nainen Brittney Hislope on rakastunut palavasti Idahon opiskelijanuoret tappaneeseen Bryan Kohbergeriin.

– Rakkauteni kohde on nimeltään Bryan ja häntä syytetään murhasta. Haluan vain olla hänen kanssaan enemmän kuin kukaan muu, 16-vuotiaan pojan 35-vuotias kentuckylainen yksinhuoltajaäiti kirjoitti Facebookiin.

Hän on julkaissut useita rakkauden tunnustuksia täynnä olevia kirjoituksia Kohbergerista, jota hän ei ole koskaan tavannut. Hän ei ilmeisesti ole myöskään keskustellut joukkomurhaajan kanssa. Hislope alkoi postata julkisesti ihastuksestaan 4. tammikuuta, eli vain viisi päivää sen jälkeen, kun Kohberger pidätettiin neljän korkeakouluopiskelijan kohtalokkaassa puukotuksessa 13. marraskuuta Moscow’ssa, Yhdysvaltojen Idahossa.

Hislope pitää hänen ja Kohbergerin astrologisia syntymäkarttoja täydellisinä toisilleen ja mies voisi olla hänen jumalallinen ja maskuliininen vastapuolensa. Kyseessä ei ole ensimmäinen kriminaali, johon Hislope on rakastunut. Hän on aiemmin rakastanut murhaaja Cody Hallia, New York Post uutisoi.

Bonnie ja Clyde -syndroomaksi kutsuttu hybristofilia saa ihmiset rakastumaan raakoihin rikollisiin, kuten raiskaajiin, murhaajiin tai kiduttajiin. Seksuaalinen ominaisuus voidaan mieltää häiriöksi, koska tällöin henkilö saa voimakasta kiihotusta julmaa tekijää ajatellessaan.