Päihtynyt pakettiautoilija kaahasi vastaantulijoiden kaistalla – Hämeen poliisi nappasi talteen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus maanantaina iltapäivällä vastaantulijoiden kaistalla ajelleesta pakettiautosta Hausjärvellä. Ajoneuvo seilasi omalla ja vastaantulijoiden kaistalla sekä piipahti pientareella. Vastaantulijat joutuivat väistämään törttöilijää.

– Ajoneuvo kaatoi myös yhden postilaatikon käydessään erään omakotitalon pihassa. Poliisi tavoitti epäillyn kuljettajan Ryttylän Salen pihasta, jossa hän kolhi parkissa ollutta ajoneuvoa, Hämeen poliisista kerrotaan.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Onni onnettomuudessa on se, että tilanteesta selvittiin pelkästään materiaalivahingoilla.