John Legend haluaa auttaa perheitä – lapsen saaminen ei ole kaikille helppoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Chrissy Teigen sai hänen muusikkomiehensä John Legendin kanssa muutama viikko sitten perheenlisäystä. Heille syntyi kolmas lapsi, joka sai nimekseen Esti Maxine Stephens. Nimi on annettu John Legendin isoäidin ja isoisoäidin nimien mukaan.

John Legendillä ja Chrissy Teigenillä on myös kuusivuotias Luna-tytär ja neljävuotias Miles-niminen poika. Jokainen raskaus on saatu alulle hedelmällisyyshoitojen avulla eikä pariskunnan taival viisihenkiseksi perheeksi ole ollut helppo. Perheeseen kuuluu nimittäin myös enkelivauva Jack, joka menehtyi 20. raskausviikolla.

Pariskunta on kertonut sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti kokemuksistaan, koska he ovat halunneet antaa tukensa muille pariskunnille, joilla on vaikeaa.

– Uskon, että monet perheet käyvät läpi samoja asioita, mutta surevat hiljaisuudessa. Moni on ollut iloinen siitä, että olemme jakaneet tarinamme. Se on antanut heille tunteen siitä, että he eivät ole yksin tämän asian kanssa, John Legend kertoi Jennifer Hudson Show -keskusteluohjelmassa.