IL: Salatut elämät -tähti Jasmin Voutilainen on kuollut 27-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -suosikkisarjasta ja sarjaan perustuvasta elokuvasta Aino Kaukovaaran roolissa tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Jasmin Voutilainen on menehtynyt. Sosiaalisessa mediassa ajoittain hyvinkin aktiivinen Voutilainen ei ollut viimeisinä kuukausinaan enää kovin aktiivinen somepäivittäjä, ja hänen viimeiseksi jäänyt varsinainen päivityksensä Instagramissa puhuttaa hänen seuraajiaan.

– Jos menet pois, mitä minulle jää. Sinä olet niin kaunis, en henkeä saa. Hetket unta on vain haihtuvaa, Jasmin Voutilainen kirjoitti kuukausi sitten.

Voutilainen on itse avoimesti kertonut kärsivänsä vaikeasta masennuksesta ja posttraumaattisesta stressihäiriöstä, jotka hankaloittivat myös hänen työskentelyään näyttelijänä. Suru-uutisesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Monet suomalaiset ovat järkyttyneitä pidetyn tähden ennenaikaisesta poismenosta ja hänen sosiaalisen median päivityksensä ovat ymmärrettävästi täyttyneet osaaottavista kommenteista. Myös lukemattomat julkisuudesta tunnetut tähdet ja Voutilaisen kollegat ovat esittäneet surunvalittelut tapahtuneen johdosta.

– Lepää rauhassa… Me jäädään taistelemaan tänne niiden asioiden puolesta, joiden puolesta sinä taistelit, Erika Vikman kirjoitti.

– Sinä kaunis ja upea ihminen, lepää rauhassa, Rita Niemi-Manninen kirjoitti.

– Lepää rauhassa ihana aurinkoinen Jasmin ja valtavasti voimia läheisille, Johanna Puhakka kirjoitti.