AL: Antti Tuisku aikoo muuttaa pysyvästi ulkomaille – teki esikaupat vuoristömökistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Antti Tuisku paljast viime syksynä lopettavansa uransa poptähtenä. Artisti nähdään keikkalavoilla vielä kevään ja kesän aikana ennen kuin ura kulminoituu heinäkuussa Ruisrockissa. Nyt hän on paljastanut Aamulehdelle tulevaisuudensuunnitelmiaan.

Tuisku kertoo aikovansa tosissaan lopettaa artistiuran, eli puheet jäähyväisistä eivät ole mainostemppu. Hän on nykyään osakkaana hyvinvointi- ja mielenterveysalan startup-yrityksessä. Syksyn tienoilla hän aikoo jakaa yrityksessä omaa asiantuntijuuttaan ja osaamistaan.

Tuiskun suunnitelmissa on muuttaa myös pysyvästi Espanjaan, jossa hänellä on ollut koti jo viiden vuoden ajan. Hän kertoo tehneensä jo esikaupat lähes kilometrin korkeudessa vuoren rinteellä sijaitsevasta mökistä Espanjassa.

– Jos kauppa toteutuu, paikka tulee olemaan koirienikin paratiisi. Siellä saa olla ihan vapaana ja naapureita ei ole lähellä. Vuorilta on upeat näkymät yli kahden rantakaupungin. Tiedä vaikka alkaisin kasvattaa manteleita. Siellä on melkein kymmenen hehtaaria maita, Tuisku kertoo.

Tuisku kertoo unelmoivansa tasapainosta sekä seesteisyydestä ja toivovansa, että hän on tehnyt oikeita päätöksiä. Hän haluaa voida kehittää iteään ja olemaan sopivasti kiireinen vielä artistiuran jälkeenkin.