Barbie Ferreiraa ei tulla näkemään enää Euphoria-sarjassa: ”Katin poistaminen oli helpotus”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Barbie Ferreira on tehnyt räjähdysmäisesti nousevaa uraa elokuvien ja televisiosarjojen parissa viimeisen muutaman vuoden aikana. 26-vuotias nainen tuli monille tunnetuksi Kat Hernandezin roolista suositussa Euphoria-sarjassa, jonka päätähtenä toimi Zendaya.

Euphoria-faneille kerrottiin alkuvuodesta iloisia uutisia kun HBO paljasti, että Sam Levinsonin luomasta sarjasta tehdään ainakin vielä kolmas tuotantokausi. Barbie Ferreira on kuitenkin nyt ilmoittanut, että häntä ei tulla enää sarjassa näkemään.

Barbie Ferreira oli hyvin keskeisessä roolissa ensimmäisellä tuotantokaudella ja hänellä oli oma tarina, jota katsojat seurasivat mielenkiinnolla. Toisessa tuotantokaudessa hän kuitenkin oli vain sivuroolissa eikä hänellä ollut juuri lainkaan mitään omaa juonta.

– En ikinä halunnut esittää sarjassa vain lihavaa parasta kaveria, jonka Sam Levinsonkin kyllä tiesi, Ferreira kommentoi People-sivuston mukaan.

Naisen mukaan hänen Kat-hahmonsa poistaminen sarjasta oli hänelle lopulta helpotus. Fanit olivat jo alkaneet kehittelemään omia teorioitaan siitä kuinka naista kiusataan kuvauksissa ja miten hänen ruutuaikaansa on tahallaan vähennetty. Barbie Ferreiran mukaan tähän ei kuitenkaan liity mitään draamaa. Hän uskoo, että Katin hahmo oli parhaimmillaan ensimmäisessä tuotantokaudessa ja toisessa hahmo oli jo yliajalla.