Aubrey O’dayn rietas festariasu vetää hiljaiseksi – ei lasten silmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Aubrey O’Day nousi tähdeksi realityohjelmien kautta ja sittemmin seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Viime aikoina hän on aiheuttanut useita kohuja ja äskettäin hän poseerasi rinnat paljaana sittemmin jo poistetuissa somekuvissa.

Nyt sama meno on jatkunut, kun Aubrey on poseerannut poikkeuksellisen härskissä asussa Coachella Festivaleilla. Siellä hän oli nimittäin pukeutunut hopeiseen uimapukuun, jossa oli rintojen kohtalla aukot. Paljastuneiden rintojen nännit oli peitetty vain pienillä tarralappusilla. Lienee selvää, ettei tällaista asua nähdä suomalaisilla festarivierailla.

Taannoin Aubrey joutui kohun keskelle, kun hänen epäiltiin photoshopanneen itsensä upeisiin maisemakuvien. O’Day itse väittää käyneensä kaikissa kuvaamissaan paikoissa, mutta photoshopanneensa itsensä kuviin myöhemmin. Hän kertoo, että ei käytä retkeillessään meikkejä ja peruukkeja, mutta on tarkka kuviensa esteettisyydestä. Staran tekemien havaintojen mukaan Aubrey O’Day käyttää myös ostettuja seuraajia.