Sinkkumies, älä pidä Tinder-kuvassa kissaa sylissä – asiantuntija paljasti syyn

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Deittailusovellukset saavat niiden käyttäjistä paljon informaatiota selville. Monia tutkimuksia onkin tehty jo siitä mitä omassa profiilissa kannattaa lukea ja minkä värisiä vaatteita esimerkiksi pitää yllään profiilikuvassa miellyttääkseen mahdollisimman monia kumppaniehdokkaita.

Nyt Cosmopolitan kertoo erikoisesta tutkimustuloksesta, jossa huomattiin, että naiset eivät viehäty miehistä, joiden kuvissa näkyy kissoja. Coloradon yliopiston tekemästä tutkimuksesta kävi ilmi, että naiset systemaattisesti ohittavat miehet, jotka pitävät profiilikuvissa sylissään kissaa.

Miehiä, jotka pitelivät sylissään kissaan, pidettiin vähemmän maskuliinisena kuin miehiä, joiden kuvissa ei ollut kissoja. Naiset pitivät miespuolisia kissanomistajia myös neuroottisempana. Tutkimuksen mukaan naiset tapailisivat mielummin miehiä, jotka omistavat kissan sijaan koiran.