Renny Harlinin Cliffhanger saa jatkoa – Sylvester Stallone palaa rooliinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Renny Harlinin ohjaama 1990-luvun toimintaelokuva Cliffhanger saa jatkoa. Jatko-osassa pelastustehtäviin erikoistuneen vuorikiipeilijä Gabe Walkerin rooliin palaa ensimmäisessä elokuvassa nähty Sylvester Stallone.

Renny Harlin ei ole palaamassa jatko-osan ohjaajaksi. Sen sijaan ohjaajan tuolille istuu Variety-lehden mukaan Ric Roman Waugh, joka tunnetaan elokuvista Angel Has Fallen ja Greenland. Stallonen ohella päärooleissa tullaan näkemään myöhemmin paljastuvia nuorempia tähtiä.

Alkuperäisessä Cliffhanger-elokuvassa Stallonen esittämä Walker joutui vaaralliseen tilanteeseen rahankuljetslentokoneen ryöstäneiden rikollisten vuoksi. Elokuva oli menestys lippuluukulla ja yksi Stallonen uran tuottoisimmista elokuvista. Se myös palautti tähden maineen floppien, kuten Seis! Tai Mamma Ampuu -elokuvan jälkeen.