Bruce Willisin tytär isänsä sairauden etenemisestä: ”Luulin, ettei hän välitä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Bruce Willis kertoi vuosi sitten vetäytyvänsä eläkkeelle näyttelemisestä. Hänen kerrottiin tuolloin sairastavan afasiaa, aivoperäistä puhehäiriötä. Diagnoosi on sen jälkeen tarkentunut ja Bruce Willisillä on todettu otsalohkodementia.

Tällä hetkellä perhe keskittyy siihen, että Bruce Willis pystyisi elämään mahdollisimman normaalia, onnellista ja täyttä elämää muistisairaudesta huolimatta. Nyt Bruce Willisin ja Demi Mooren 29-vuotias tytär Tallulah Willis kertoi miten Brucen sairauden eteneminen vaikutti hänen ja hänen isänsä väleihin.

Tallulah kertoi Vogue-lehteen kirjoittamassaan artikkelissa sydäntäsärkevän yksityiskohdan siitä kun Bruce Willisin tila alkoi heikkenemään. Mies ei puhunut enää niin paljon eikä hänen vuorovaikutustaitonsa olleet entisellään. Ennen diagnoosia Tallulah luuli, että kyse on vain siitä, että isää ei enää kiinnosta kuulua hänen elämäänsä.

Bruce Willis oli saanut juuri kaksi pientä lasta hänen uuden vaimonsa Emma Heming Willisin kanssa, minkä vuoksi Tallulah oli ajatellut, että isä ei vain välitä hänestä enää nyt kun hänellä on uusia lapsia. ”En ole tarpeeksi kaunis äidilleni enkä tarpeeksi kiinnostava isälleni”, Tallulah kirjoittaa miettineensä.

Myöhemmin asioihin tuli kuitenkin selkeyttä kun Bruce Willisin tila heikkeni entisestään ja lopulta hänet oli viety testeihin, joissa muistisairaus oli todettu. Nyt Tallulah yrittää olla isänsä tukena mahdollisimman paljon, mutta myöntää, että se oli aluksi vaikeaa kun Bruce Willis ei enää tuntunut omalta itseltään.