Lisa Marie Presleyn kuolinsyy selvisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elvis Presleyn ainoa jälkeläinen Lisa Marie Presley menehtyi 12. tammikuuta sydämenpysähdkseen. Hän oli kuollessaan 54-vuotias. Nyt Presleyn tarkka kuolinsyy on selvinnyt.

Elvis Presleyn ja Priscilla Presleyn tytär menehtyi kuolinsyyraportin mukaan ohutsuolitukoksen jälkitauteihin. Oikeuslääkärin mukaan ohutsuoleen oli muodostunut tukos vuosia takaperin tehdyn laihdutusleikkauksen seurauksena.


TMZ-sivuston mukaan toksikologinen raportti paljasti Presleyn veressä olleen jäämiä oksikodonista ja buprenofiinista. Molemmat ovat vahvoja opioideja. Raportin mukaan elimistössä oli myös jäämiä ketiapiinista, jota käytetään esimerkiksi kaksisuuntaisen mielialahäiriön hoitoon.

Lisa Marie Presley löydettiin tammikuussa tajuttomana kodistaan. Hänen sydämensä pysähtyi myöhemmin sairaalassa. Presley haudattiin Gracelandissa 22. tammikuuta.