Drake kuuli räppärin olevan hänelle kateellinen – lähetti tälle sukat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Drake on ollut viime aikoina uutisotsikoissa osallistuttuaan vaivaannuttavaan podcast-haastatteluun Bobbi Althoffin kanssa. Podcastin tekemisen jälkeen huippusuosion saavuttaneet videot ja podcast-jakso poistettiin kaikilta alustoilta, minkä lisäksi Drake ja Bobbi Althoff lopettivat toistensa seuraamisen Instagramissa.

Drake tunnetaan anteliaana miehenä, joka antaa läheisille ihmisille ja satunnaisesti myös tuntemattomille faneille hyvin rahakkaita lahjoja. Erään keikkansa aikana Drake lahjoitti eturivissä konserttia katsovalle naiselle pinkin Birkin-laukun. Nyt mies on lähettänyt eräälle räppärille sukat.

Fat Joe -niminen räppäri oli aiemmin kommenteissaan vihjaillut People-sivuston mukaan, että hän on kateellinen Drakelle. Ilmeisesti Drake oli kuullut tämän ja päättänyt yllättää miehen erikoisella lahjalla. Fat Joe oli ollut innoissaan saadessaan Drakelta paketin, mutta sen sisällä olleet mustat sukat olivat kuitenkin olleet melkoinen pettymys.

https://www.instagram.com/p/Cv5ezlxPIfO/