Ariana Madix asuu yhä exän kanssa – nukkuu lukitussa huoneessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Vanderpump Rules -realitysarjan uudella tuotantokaudella tullaan seuraamaan muun muassa sitä miten Ariana Madix aloittaa uuden elämänvaiheensa sinkkunaisena. Edellinen tuotantokausi päättyi pettämisskandaaliin kun Tom Sandovalilla oli salasuhde pariskunnan yhteisen ystävän Raquel Levissin kanssa.

Ariana Madix paljasti nyt Scheana Shayn podcastissa vieraillessaan, että hän asuu edelleen entisen poikaystävänsä kanssa saman katon alla. Syy tähän on Ariana Madixin mielestä hyvin yksinkertainen. Kummallakaan ei ole varaa luopua talosta.

Ariana Madix kertoi asuvansa lähinnä omassa huoneessaan, josta hän poistuu vain satunnaisesti keittiöön käymään. Nainen myös nukkuu yönsä varmuuden vuoksi niin, että hän pitää huoneensa ovea lukittuna. Hän ei halua ottaa sitä riskiä, että Tom Sandoval haluaisi yöllä humalassa tulla juttelemaan hänen kanssaan.

Ariana Madixin sydänsuruista on seurannut naiselle lopulta myös paljon hyvää. Naisen suuren julkisuuden vuoksi hän on saanut paljon uusia yhteistöitä eri yrityksiltä ja häntä on myös pyydetty mukaan tulevaan Tanssii tähtien kanssa – ohjelmaan. Nainen on löytänyt elämäänsä uuden rakkaudenkin ja seurustelee nykyään suositun kuntovalmentajan Daniel Wain kanssa.