Supermalli Gigi Hadid pokasi tunnetun musiikkituottajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid on ollut paljon uutisotsikoissa viime aikoina lähinnä rakkauselämänsä vuoksi. Tähti seurusteli pitkään on-off -suhteessa laulaja Zayn Malikin kanssa. Heillä on myös yksi yhteinen lapsi, kaksivuotias Khai Hadid Malik.

Gigi Hadid on viihtynyt tänä vuonna muun muassa Leonardo DiCaprion käsipuolessa ja lähipiirin mukaan naisella on 48-vuotiaan näyttelijän kanssa läheinen ystävyyssuhde. Nyt Hadid on alkanut tapailemaan musiikin parissa työskentelevää tuottajaa, 27-vuotiasta Cole Bennettiä.

Parivaljakko on Daily Mail -sivuston mukaan nähty yhdessä viime päivien aikana useampaan otteeseen. Hadid ja Bennett ovat käyneet yhdessä illallisella ja poistuneet samalla autolla. He ovat myös lähteneet yhdessä juhlista kotiin samaa matkaa. Cole Bennett on musiikkituottaja ja ohjaaja, joka on työskennellyt muun muassa Kanye Westin, Eminemin ja Wiz Khalifan kanssa.