Mitä ihmettä? Kody ja Robyn Brownin seitsemänvuotias tytär imee yhä tuttia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjaa tähdittävä 17-lapsen isä Kody Brown on tapellut viimeisimmällä tuotantokaudella kaikkien vaimojensa – tai oikeastaan ex-vaimojensa kanssa. Mies on käyttänyt energiaansa uhriutumiseen ja valittamiseen sen sijaan, että yrittäisi parantaa välejä rakentavasti lastensa äitien kanssa. Aina uskollinen ja mukisematta kaiken nielevä Robyn niiskuttelee kameralle kohtaloaan, mutta ei puutu asioihin saadessaan olla vaimo numero yksi.

– Tunnen itseni niin petetyksi kaiken sen jälkeen, mitä olen tehnyt tämän avioliiton eteen. Hän haluaa puhua minusta paskaa lapsilleni ja tuntuu siltä, että sydämessäni en vain halua nähdä häntä enää koskaan, Kody Brown puhui äsken ensimmäisenä perheestä lähteneestä Christine Brownista.

– Aion vihata häntä nyt jonkun aikaa.

Tuoreessa jaksossa näytettiin Robynin ja Kodyn vanhemmuustaitoja, kun heidän nuorin tytär, Ariella, imi tuttia. Ariella on seitsemänvuotias. Fanit ovat järkyttyneitä ja taltiointi nosti keskustelua netissä. Sarjan seuraajien mielestä on laiskaa vanhemmuutta, että lasta ei saada eroon tutista vielä kouluikäisenäkään, vaikka molemmat vanhemmat ovat jatkuvasti kotona hoitamassa jälkikasvuaan. Sen sijaan Kody pitää itseään kommenttiensa perusteella suorastaan ylivertaisena isänä.