Sisarvaimot ja Kody unohtivat Merin – avautui nyt katsojille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-televisiosarjassa esintyvä perheenisä Kody Brown tuli tunnetuksi neljän vaimon aviomiehenä. Nyt hänellä on enää yksi vaimo jäljellä, koska mies on eronnut kaikista muista sisarvaimoista, paitsi Robyn Brownista. Ensin mies erosi Christinesta, sitten Janellesta ja lopulta myös Meri Brownista 32 vuoden yhdessäolon jälkeen.

Nyt Sisarvaimot-sarjassa esitetään jaksoja, jotka on kuvattu ennen eroa. Kody kysyy Meriltä Robynin läsnäollessa, miten nainen haluaa viettää joulua. Meri tuntee olonsa kiusalliseksi, koska hän ei kuulu osalliseksi Christinen ja Janellen eroihin, mutta ei myöskään Robynin ja Kodyn liittoon. Hän tuntee olonsa kolmanneksi pyöräksi.

– Jos menen viettämään joulua Kodyn ja Robynin luokse, vietän joulua Kodyn ja Robynin luona. Jos pyydän heitä viettämään joulua minun luokseni, vietetään joulua minun luonani, eikä Kodyn ja minun luonani. Huomaatteko eron?, Meri napauttaa kameralle.

Suositussa televisio-ohjelmassa esiintyvä Kody Brown sanoi myöhemmin, että ei pidä suhdettaan Merin kanssa avioliittona. Meri oli Kodyn virallinen vaimo 24 vuotta, kunnes he joutuivat eroamaan paperilla, jotta Kody saisi naitua Robyn Brownin viralliseksi vaimokseen. Syyksi kerrottiin se, että mies saisi adoptoitua Robynin lapset itselleen.

Merillä ja Kodylla on yksi lapsi, 27-vuotias transsukupuolinen Leon. Meri ja Kody erosivat vain muutama päivä sen jälkeen, kun Janelle Brown ilmoitti julkisesti, että hän ja Kody ovat eläneet erillään jo useita kuukausia. Christine Brown jätti Kodyn ensimmäisenä sisarvaimona, kun hän ilmoitti heidän 25 vuotta kestäneen hengellisen liiton päättymisestä viime marraskuussa. Robyn Brown on edelleen ainoa nainen, joka on edelleen Kodyn kanssa mentyään hänen kanssaan laillisesti naimisiin vuonna 2014.