Ampiaisparvi hyökkäsi kesken pidätystilanteen – poliisin haalarikamera kuvasi kivuliaan keikan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ampiaisparvi hyökkäsi äskettäin Yhdysvaltojen Seattlen poliisilaitoksen työntekijöiden kimppuun. Poliisit olivat suorittamassa pidätystä, kun läheisessä pesässä asuneet hyönteiset hermostuivat. Poliisin haalarikamera kuvasi tapahtumat.

Poliisit menivät tarkastamaan tilannetta East Queen Annen naapurustoon, josta oli tehty ilmoitus autovarkausyrityksistä. Poliisi löysi nopeasti 22-vuotiaan epäillyn, joka pakeni viranomaisia metsään. Epäilty ei totellut poliisin käskytyksiä.

Kun poliisi sai epäillyn kiinni ja pani hänet maahan, olivat kaikki tilanteen osalliset vihaisten ampiaisten ympäröimänä. Poliisit saivat lukuisia pistoja, eikä rosvo säästynyt vihaisten ampiaisten hyökkäykseltä. Epäilty ja poliisit ajoivat sairaalaan hoitoon.