90 Päivää morsiamena: Pedro ja Chantel ilmiriidoissa – televisiokamerat seuraavat karkoitusyritystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintyvät Chantel Everett ja Pedro Jimenon ovat eronneet. Pedro haki avioeroa viime vuonna toukokuussa. TLC-kanavalla esitetyssä sarjassa näytettiin, kuinka Pedro muutti pariskunnan yhteisestä talosta ulos ja ero muuttui todella likaiseksi.

Omassa spin off -sarjassa myös esiintyneet Chantel ja Pedro ovat esittäneet koko maailmalle, minkälainen epäterve parisuhde on. Se on täynnä syyttelyä, huutamista, tappeluita ja syytöksiä. Pari on oli naimisissa viisi vuotta ennen eroaan. Chantelin perhe on päättänyt saada Pedrolle karkoituspäätöksen.

– Tuntuu, että Pedro hylkää minut. Hänellä on kaunis talo ja vaimo. Hyviä ystäviä. Hänellä oli kaikki, mutta hän päätti heittää kaiken menemään syystä että?, Chantel ihmettelee.

Ennen eroa Pedro kertoi haaveilleen perheestä, mutta Chantel ei. Lisäksi Pedro loi uran ja elämän Yhdysvalloissa. Yhtäkkiä se alkoi kiinnostaa enemmän kuin kotona oleminen ja ajan viettäminen vaimonsa kanssa. Avioeroprosessi muuttui likaiseksi raha-asioiden takia ja jälkipyykkiä seurataan tuoreella tuotantokaudella.