Kamerat seurasivat Euphoria-kaunottaren arkea – tuntuuko tutulta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli, näyttelijä LGBTQ-aktivisti Hunter Schafer on tullut monille tutuksi vuonna 2019 Euphoria-televisiosarjasta, josta tuli todella suosittu etenkin nuorten keskuudessa. Sarjassa nainen esittää Jules Vaughnia, joka on suhteessa Zendayan esittämän Rue Bennettin kanssa. Tosielämässä Schafer seurustelee sarjassa näyttelevän Dominic Fiken kanssa.

Nyt Hunter Schafer päästi Voguen kuvaajan seuraamaan häntä Italiassa yhdeksän tunnin ajaksi. Nainen vietti loistokasta päiväänsä Milanossa käyden Pradan muotinäytöksessä. Haastattelun alussa Hunter Schafer osoittaa, että hän ei ole aamuihminen ja hänellä on vaikeuksia herätä.

Aamiaista nainen lähtee nauttimaan kaupungille ranskalaiseen kahvilaan. Schafer tilaa itselleen cappuccinon ja kaksi taidokkaasti valmistettua voileipää, joiden koostumus on naisen mukaan niin pehmeä, että se muistuttaa jo vaahtokarkkia.

Pradan muotinäytökseen näyttelijätär suuntaa hieman myöhässä. Se ei naisen mukaan ole kuitenkaan ongelma, koska hän kertoo näytösten aina alkavan hieman ilmoitettua aloitusaikaa myöhemmin. illalliseksi Schafer suuntaa Trattoria Madonninaan syömään pastaa, jota hän saakin eteensä viiden eri annoksen verran.