Fani yritti saada pallon koriin keskikentältä – loukkaantui itse

Urheilu · Tim Isokivi

Los Angeles Lakersin ja Houston Rocketsin välisessä NBA-ottelussa nähtiin sunnuntaina tempaus, joka ei mennyt aivan nappiin. Eräs fani päätyi loukkaamaan itsensä yrittäessään voittaa 55 000 dollaria.

Anthony-niminen fani osallistui Los Angelesin Crypto.com-areenalla haasteeseen, jossa tehtävänä oli heittää pallo koriin keskikentältä. Onnistumisesta luvattiin mittava rahapalkinto. 55 000 dollarin voittamisen sijaan tilanne päätyi Anthonyn kannalta kivuliaasti.

Viraalina levinneellä videolla nähdään, kuinka Anthony kompuroi epäonnistuneen heiton jälkeen kentällä. Hän kaatuu maahan ja pitelee jalkaansa kivuliaan näköisesti. Kaiken kukkuraksi heitto ei osunut erityisen kauas korista. Ottelu päättyi hieman paremmin Lakersin kannalta. Joukkue voitti Rocketsin täpäristi luvuin 105-104.