Käykö swaippaaminen silmille? Tinder saa tumman tilan ja muita uusia ominaisuuksia

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Deittisovellus Tinderin käyttö tulee olemaan jatkossa silmille ystävällisempää ilta-aikaan. Sovellus saa liudan uusia ominaisuuksia, joiden joukossa on muun muassa Dark Mode eli tumma tila.

Uudistusten myötä Tinderin profiileihin muun mussa toisesta deittisovelluksesta, Hingestä tuttu ominaisuus. Profiilin luominen helpottuu valmiilla lauseilla, jotka käyttäjä voi itse täyttää loppuun. Tällaisia ovat esimerkiksi ”avain sydämeeni on…” ja ”ensimmäinen asia ämpärilistallani on…”.

Tinder-käyttäjät voivat myös jatkossa luoda profiiliinsa kyselyitä, joiden tarkoitus on helpottaa samanhenkisten kumppanien löytymistä. Kyselyiden avulla Tinder-parit voivat selvittää, kuinka paljon he ovat samoilla linjoilla erilaisista kysymyksistä.

Tinder saa myös monista muista sovelluksista jo tutuksi tulleen tumman tilan. Se muuttaa sovelluksen värimaailman tummemmaksi, minkä avulla sen käyttö on miellyttävämpää erityisesti iltaisin.