Tom Sandoval rakastui salasuhteen aikana: ”Taistelin Raquelista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Vanderpump Rules -realitysarjan uudella tuotantokaudella tullaan seuraamaan muun muassa sitä miten Ariana Madix aloittaa uuden elämänvaiheensa sinkkunaisena. Edellinen tuotantokausi päättyi pettämisskandaaliin kun Tom Sandovalilla oli salasuhde pariskunnan yhteisen ystävän Raquel Levissin kanssa.

Moni ajatteli salasuhteen olleen vain hetken huumaa Tom Sandovalin ja Raquel Levissin välillä, mutta nyt Tom Sandoval on kertonut, että hän rakastui. Kotona tilannetta seuranneet fanit eivät nähneet miten paljon Sandoval teki vaivaa sen eteen, että salasuhteesta olisi tullut oikea parisuhde.

Kun Raquel Leviss päätti kirjautua sisään kuntoutusklinikkaan, myös Sandoval päätti parantaa elämäntapojaan. Tom Sandoval kertoi lopettaneensa alkoholin käytön ja tupakan polttamisen. ”Minä todella taistelin Raquelista”, Sandoval kommentoi E! News -sivuston mukaan.

Raquel Levissille negatiivinen julkisuus ja ystäväpiirin kääntyminen häntä vastaan olivat kuitenkin liikaa. Hän ei enää halunnut olla tekemisissä Tom Sandovalin kanssa. ”En ole kuullut Raquelista enää mitään. Tämä on sydäntäsärkevää”, Sandoval kommentoi.