Artisti Sia myönsi käyneensä rasvaimussa – oli epävarma omasta ulkonäöstään

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen laulajatähti Sia on tunnettu viime aikoina tyylistä, jossa hän ei paljasta kasvojaan laisinkaan. Sian kasvoilla nähdäänkin yleensä mustavalkoinen peruukki, jonka pitkät etuhiukset yltävät naisen ylähuuleen saakka.

Nyt yksityisyyttään rakastava artisti halusi olla faneilleen rehellinen ja kertoi X-kanavallaan, että hän on käynyt rasvaimussa. Sia kertoi lihoneensa lääkityksen seurauksena. Hän oli kehostaan epävarma eikä onnistunut karistamaan ylimääräisiä kiloja liikunnan avulla, minkä vuoksi hän päätti mennä rasvaimuun.

– Olen niin onnekas, että minulla on resurssit muuttaa omaa ulkonäköäni. Halusin kuitenkin, että te tiedätte, että seuraavan kerran kun näette minut ja näytän seksikkäältä niin se ei ole liikunnan ja dieetin ansiota, Sia kirjoittaa.

Sia halusi kertoa rehellisesti toimenpiteestä, koska hän ei halunnut omalla toiminnallaan antaa valheellista kuvaa hänen tilanteestaan. Hän kirjoitti myös olevansa epävarma itsestään ja ahdistunut julkisuudessa olemisesta. Siksi hän päätti lopulta muokata omaa ulkonäköään rasvaimun avulla.